2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο Δήμαρχος Φαναρίου, Αντώνης Νάστας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Λεωνίδας Νταλαμάγκας χαιρετίζουν τη διοργάνωση BEACH HANDBALL Λούτσα 2010

21 Ιουν 2010

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στάλθηκαν προς όλες τις ομάδες σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά Loutsa '10 - Δήμος Φαναρίου, που θα διεξαχθεί στο Cafe - Bar Belvedere. Οι ομάδες θα πρέπει να αποστείλουν τις δηλώσεις τους μέσω e-mail και να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους μέχρι και την Παρασκευή  26 Ιουνίου και να στείλουν εκ νέου την ειδική φόρμα μέχρι τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, όπως και τους κεντρικούς χορηγούς τους, ώστε να γίνει αναφορά σε ένα άρθρο που θα ετοιμάσει το handballnews.gr για όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά. (ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ)

Ήδη σήμερα κιόλας έχουν δηλώσει συμμετοχή οι ομάδες : Νταμιάνα Άρτας, Ηλιούπολη, City Unity College, Γιάνεννα και μία ομάδα από τα Χανιά (άνδρες) , ενώ στις γυναίκες η Ηλιούπολη και ο Εύρυτος Βόλου είναι αυτές που έχει κάνει την αρχή με τη συμετοχή τους. Αναμένεται πάντως να είναι πολύ υψηλός ο αριθμός συμπεριλαμβανομένων και των ξένων αντρικών ομάδων και μίας ομάδας από την Άρτα στις γυναίκες με αρχηγό την Άντα Σκουτέλα.