2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο Δήμαρχος Φαναρίου, Αντώνης Νάστας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Λεωνίδας Νταλαμάγκας χαιρετίζουν τη διοργάνωση BEACH HANDBALL Λούτσα 2010

28 Ιουν 2010

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΥΤΣΑ

Το τουρνουά της Κέρκυρας αποτλεί πια παρελθόν και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη εκδήλωση στον Νίκο Πέρρο και στο Δήμο Μελιτειέων του νησιού των Φαιάκων..

Από σήμερα η καρδιά του beach handball χτυπά στην Λούτσα Πρέβεζας, όπου όλα βρίσκονται σε ρυθμό ετοιμασιών για το τουρνουά, που όλοι το περιμένουν με λαχτάρα, καθώς αποτελεί επιθυμία όλων να απολαύσουν καταγάλα νερά του Ιονιόυ και τη μαγευτική περιοχή της Λόυτσας του δήμου Φαναρίου.

Οι διοργανωτές προσπαθούν να λύσουν κάθε λεπτομέρεια που έχει σχέση με τις αυμμετοχές, τις αφίξεις και τη φιλοξενία των ομάδων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Το Nova Sport Fm καθημερινά παίζει το σποτάκι στο ραδιόφωνο και προσκαλεί τους φιλάθλους και λουόμενους στην παραλία της Λούτσας στην Πρέβεζας.

Το παρόν θα δώσουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας με κορυφαίο εκπρόσωπο στους άνδρες τον Παναιτωλικό (4ος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων- ΕΒΤ), την Ολλανδική Camelot (8η στο περσινό ΕΒΤ) και στις γυναίκες την AVANT GARDE (περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης και φέτος 8η στην Ευρώπη.

Μεγάλες εφημερίδες πανελλήνιας εμβέλειας θα έχουν εκτενή ρεπορτάζ και πολλές επιχειρήσεις θα συμβάλλον με τις χορηγίες τους στην αρτιότητα της διοργάνωσης..

Για όποια πληροφορία για τη διοργάνωση επισκεφτείτε το portal http://www.handballnews.gr/ και το blogspot http://www.loutsa2010-beachhandball.blogspot.com/