2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο Δήμαρχος Φαναρίου, Αντώνης Νάστας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Λεωνίδας Νταλαμάγκας χαιρετίζουν τη διοργάνωση BEACH HANDBALL Λούτσα 2010

29 Ιουν 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑBEACH HANDBALL LAMBERTS - LOYTSA 2010 - PREVEZA

Με το καλημέρα εντυπωσιάζει το τουρνουά BEACH HANDBALL LAMBERTS - LOYTSA 2010 - PREVEZA, αφού θα συμμετάσχουν 17 ομάδες (12 ανδρών και 5 γυναικών), αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περιοχή δεν είναι στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, όπου οι ομάδες είναι σαφώς περισσότερες.

Το τουρνουά θα έχει και ευρωπαϊκό άρωμα με τη συμμετοχής της Ολλανδικής CAMELOT (8η το 2009 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων). Επίσης, θα συμμετάσχει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2009 και 8η φέτος, AVANT GARDE και ο επίσης ευρωπαίος Παναιτωλικός, που κατέλαβε φέτος την 4η θέση στην Ευρώπη.
Ο Δήμαρχος Φαναρίου, Αντώνης Νάστας δήλωσε :  " Καλοσωρίζουμε τους Ολλανδούς και τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στη Λούτσα και θποσχούμαστε να δείξουμε τι θα πει ελληνική φιλοξενία σε όλους. Είμαστε εντυπωσιασμένοι από το Beach Hanbdall, που είναι το πιο συναρπαστικό άθλημα στην άμμο. Η παραλία της Λούτσας είναι μαγευτική και τα νερά της έχουν γαλάζια σημαία. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε από κοντά τις μάχες στην άμμο και να απολαύσετε το θέαμα με φόντο τα νερά του Ιονίου "
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Λεωνίδας Νταλαμάγλας τόνισε : " Το τουρνουά Beach Handball έγινε θεσμός από την πρώτη κιόλας χρονιά του. Φέτος, τη δεύτερη χρονιά μαζί με το Δήμο Φαναρίου το Επιμελητήριο Πρέβεζας έχει αναλάβει τη συνδιοργάνωση, γιατί στηρίζουμε τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της περιοχής και θέλουμε επιπλέον να δώσουμε μία πνοή στις επιχειρήσεις της περιοχής μας αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο. Το Beach Handball είναι όμορφο άθλημα και σίγουρα θα ενθουσιάσει τους λουόμενους της Λούτσας. Περιμένουμε την Ολλανδική ομάδα και όλες τις ελληνικές για να διοργανώσουμε μία αθλητική εκδήλωση, που θα δώσει σε όλους ενέργεια, δύναμη και φαντασία συμμετέχοντας μαζί με τους αθλητές και τις αθλήτριες με φίλαθλο πνεύμα.