2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο Δήμαρχος Φαναρίου, Αντώνης Νάστας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Λεωνίδας Νταλαμάγκας χαιρετίζουν τη διοργάνωση BEACH HANDBALL Λούτσα 2010

28 Απρ 2010

ΑΡΩΓΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 Εθνική Ομάδα στο EURO '06 στη Γερμανία

Συνάντηση με τους τοπικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής της Πρέβεζας είχε η επιτροπή του τουρνουά αυτή την εβδομάδα που διανύουμε. Σε διαδοχικές συναντήσεις με Νομαρχία Πρέβεζας, Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας και Δήμο Φαναρίου έγινε εκτενής παρουσίαση των στόχων της φετινής εκδήλωσης και συζητήθηκαν λεπτομέρειες για την ομάλη και άρτια διεξαγωγή στην παραλία της Λούτσας και στο CAFE - BAR BELVEDERE.

Ο εκπρόσωπος της Νομαρχίας, κ.Βέργος (που θα ενημερώσει αναλυτικά τον Νομάρχη, κ. Ιωάννου), ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Νταλαμάγκας και ο Δήμαρχος Φαναρίου, κ. Νάστας ενημερώθηκαν για τις ημερομηνίες διεξαγωγής και κάθε είδους οργανωτικά θέματα και είδαν με θετικό μάτι την προσπάθεια για 2η συνεχόμενη χρονιά και αναμένονται οι τελικές επίσημες αποφάσεις.

Άλλωστε η περσινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη, σύμφωνα και με τα σχόλια όλων των ομάδων, διαιτητών και υπευθύνων της Ομοσπονδίας Ελλάδας και φέτος με την παρουσία της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Γυναικών, Avante Garde, αλλά και με την πιθανή συμμετοχή άλλων ξένων μεγάλων ομάδων το τρουρνουά θα εκτιναχθεί ακόμη ψηλότερα. 

Θυμίζουμε ότι το το τουρνουά θα λάβει χώρα στις 2-4 Ιουλίου στη Λούτσα Πρέβεζας και είναι ενταγμένο στο καλεντάρι του Ελληνικού Πρωταθλήματος αλλά και στο Ευρωπαϊκό Σιρκουί.