2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ο Δήμαρχος Φαναρίου, Αντώνης Νάστας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Λεωνίδας Νταλαμάγκας χαιρετίζουν τη διοργάνωση BEACH HANDBALL Λούτσα 2010

13 Απρ 2010

BEACH HANDBALL - LOYTSA '10


2-3-4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ CAFE BAR BELVEDERE ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ


Η μαγευτική παραλία της Λούτσας του Δήμου Φαναρίου στην Πρέβεζα θα φιλοξενήσει και πάλι το τουρνούα Βeach Ηandball στα πλαίσια του πανελληνίου πρωταθλήματος 2010 υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

" Η πετυχημένη περσινή εκδήλωση ήταν μόνο η αρχή", σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου Φαναρίου, Αντώνη Νάστα. Ο ιδιαίτερα αγαπητός δήμαρχος μας υποδέχθηκε με θέρμη και αποδέχτηκε με συνοπτικές διαδικασίες την εκ νέου ανάληψη της διοργάνωσης, αφού βέβαια το θέμα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιου για τις περαιτέρω λεπτομέρειες και την επίσημη επικύρωση της απόφασης.

Το ίδιο θετικός ήταν και ο υπεύθυνος πολιτισμού, Κασκάνης Δημήτρης, γνώστης τέτοιων εκδηλώσεων και πολύτιμος αρωγός της περσινής διοργάνωσης στη Λούτσα.

Την αμέριστη βοήθειά τους θα προσφέρουν και οι ιδιοκτήτες του cafe-bar BELVEDERE, Μασίνας Γιώργος και Παναγιώτου Ντίνος, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το περσινό τουρνουά.

Φέτος η εκδήλωση θά έχει πιθανόν και ξενικό χαρακτήρα, αφού υπάρχουν ήδη επαφές με μία γυναικεία ομάδα από Φλωρεντία και αναμένονται και επαφές με και ομάδες από Σερβία και Κροατία.

Από το συγκεκριμένο blogspot θα υπάρχουν συνεχής ανακοινώσεις, ενώ σύντομα θα υπάρχει group στο facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : 6973-813158 (Γιαμούρης Νικόλαος), 6959-182515 (Γρούμπας Κων/νος), 6977-066621 (Καρζής Γεώργιος)